Bedankt, de video komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Is dit misschien ook wat voor je? 👇🏼

Gaat het verkopen goed, maar zou je soms nét wat meer inspiratie willen wat je nog meer kunt zeggen in de DM?

DOWNLOAD DE CONVERTERENDE DM TEMPLATES VOOR NU 44,- 

JIJ:

  •  Opent ’s ochtends je agenda en weet; dit is weer een nieuwe dag waarop je klanten moet gaan maken. Je houdt van het ondernemen, maar als dit nu toch eens anders kon.. Elke dag weer met nieuwe inspiratie komen kost je soms moeite.

 

  • Hebt een wat hoger geprijsd aanbod hebt, draait het bij jou om vertrouwen opbouwen. Dit doe je grotendeels via DMs, maar je hebt geen idee welke berichten nu wel en niet werken. Het voelt toch verkoperig soms..

 

  • Weet dat er deze maand echt meer uit je DMs moet gaan komen, want het wordt toch een beetje krap met de zomer voor de deur. Je weet wel wat je moet doen voor klanten, maar wat extra tips zijn welkom.

 

Wat als je alle berichten kon inzien die bewezen werken? 

WAT JE KRIJGT:

KOOP JE NU? DAN KRIJG DEZE BONUSSEN:

Jill van den Bosch op een stoel, ze kijkt naar de zijkant en draagt een zwart pak

VOOR WIE IS HET?

 Dit is voor jou, wanneer je op dit moment te weinig DM’s stuurt, om welke reden dan ook. Het zijn een aantal opstekers waarvan ik weet dat ze goed werken, omdat ze ervoor hebben gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. Dit kan je gebruiken in de eerst fase van contact in je directe berichten (DM) die je aan de ander stuurt 

Na het lezen van dit e-book kun je niet alleen verkopende berichten sturen, maar de ander kunt betoveren met je woorden.

‘Als ik maar wist wat ik moet zeggen’ hoor ik vaak. Na aanschaf van dit e-book heb jij alle gespreksopstekers bij de hand ;).

Direct in je mailbox!

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit template neemt je mee in 40+ voorbeeld eerste berichten voor in jouw DM. Dit is in de zetten voor Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs je mail. Het helpt je als je even nieuwe inspiratie wilt. Heel veel bewezen kennis tegenover een relatief lage inverstering. Stel, je maakt er -zoals het doel is van dit template- 1 nieuwe klant mee. Hoeveel levert het je dan op?

De reden dat veel ondernemers een hekel hebben aan verkopen, is omdat ze niet weten wat ze nu precies kunnen sturen. Daar gaat dit template je bij helpen!

Ja, het template is ook geschikt voor LinkedIn en er zit zelfs een speciale sectie voor LinkedIn connectieverzoeken in. Doe er je voordeel mee! 🙂

Dat risico is er natuurlijk altijd. Wanneer jij er echt niets aan hebt gehad, mag je me binnen 24 uur mailen en krijg je je geld terug. No questions asked.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!