Gaat het verkopen goed, maar zou je soms nét wat meer inspiratie willen wat je nog meer kunt zeggen in de DM?

Dan is dit misschien wat voor je👇🏼

DOWNLOAD DE CONVERTERENDE DM TEMPLATES VOOR NU voor  €77,- 

WAT JE KRIJGT:

En dit zit er ook bij:

Jill van den Bosch op een stoel, ze kijkt naar de zijkant en draagt een zwart pak
review Sylvia Bouwers
Review Selene Holdrop over sales coach Jill van den Bosch

Dit is iets voor jou wanneer:

  •  Jij’s ochtends je agenda opent en weet; “dit is weer een nieuwe dag waarop ik klanten moet gaan maken.. Wat kan ik nou zeggen… *zucht*”
  • Je houdt van het ondernemen, maar als dit nu toch eens anders kon.. Elke dag weer met nieuwe inspiratie komen kost je soms moeite.
  •  Het verkoperig voelt om promo DM’s te sturen..
  • Je echt meer conversie uit je salesgesprekken wil halen deze maand, omdat je graag groter wilt groeien. Je weet wel wat je moet doen voor klanten, maar wat extra tips zijn welkom.

Wat als je alle berichten die zeker weten werken kon inzien?

 Als je op dit moment te weinig conversie uit je DM/salesgesprekken haalt, vindt je in deze PDF een aantal opstekers waarvan ik weet dat ze goed werken, omdat ze ervoor hebben gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. En niet alleen voor mij, ook voor mijn klanten.

Dit kan je gebruiken in de eerst fase van contact in je directe berichten (DM) die je aan de ander stuurt, maar er staat ook in hoe je vanaf daar verder gaat. 

Na het lezen van dit e-book kun je niet alleen verkopende berichten sturen, maar de ander kunt betoveren met je woorden.

‘Als ik maar wist wat ik moet zeggen’ hoor ik vaak. Na aanschaf van deze templates heb jij alle gespreksopstekers bij de hand ;).

Direct in je mailbox!

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit template neemt je mee in 40+ voorbeeld eerste berichten voor in jouw DM. Dit is in de zetten voor Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs je mail. Het helpt je als je even nieuwe inspiratie wilt. Heel veel bewezen kennis tegenover een relatief lage inverstering. Stel, je maakt er -zoals het doel is van dit template- 1 nieuwe klant mee. Hoeveel levert het je dan op?

De reden dat veel ondernemers een hekel hebben aan verkopen, is omdat ze niet weten wat ze nu precies kunnen sturen. Daar gaat dit template je bij helpen!

Ja, het template is ook geschikt voor LinkedIn en er zit zelfs een speciale sectie voor LinkedIn connectieverzoeken in. Doe er je voordeel mee! 🙂

Dat risico is er natuurlijk altijd. Wanneer jij er echt niets aan hebt gehad, mag je me binnen 24 uur mailen en krijg je je geld terug*. No questions asked.

*Als bewijs dat het niet werkt, vraag ik je 2 screenshots mee te sturen van berichten waarbij het niet heeft gewerkt.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!