Jill van den Bosch Sales Coach conversie specialist met een grote lach

CLOSE THE DEAL - LIVE SALES & NETWERK EVENT

Het event voor ondernemers die meer willen verkopen

Tijd: 14.00 – 17.00
+ afsluitende netwerkborrel vanaf 17.00

Locatie: Colour Kitchen Zuilen, Utrecht (gratis parkeren)

Profiteer t/m 7 september van de korting!

VERBINDEN ÉN VEEL VERKOPEN

Dit event heeft een intro nodig, want het gaat verder dan een verkooptraining. Deze middag neemt je niet alleen mee hoe je meer kunt verkopen: Het wordt een combinatie van beleving, kennis, spanning en netwerken op een manier die je nog niet eerder hebt gezien en is er op ingericht om jouw kijk op verkopen voor goed veranderen.

WANNEER IS HET IETS VOOR JOU?

  • Jouw salesgesprekken gaan goed.. als je ze hebt. Je zit de hele dag op social media maar verkopen.. dat blijft uit. Je bent een beetje lui en haalt niet alles er uit wat er in zit. En dat voelt frustrerend. Resultaat; een matige maandomzet waarvan je weet dat er meer in zit.. Auch..
     
  • Vertellen over wat je doet lukt, maar tegen de tijd dat je jouw aanbod moet benoemen is het alsof er een legio aan bezwaren komt die je niet altijd getackeld krijgt.

 

  • Je nu wel naar netwerkevents gaat, maar je toch opgelaten voelt om je op te dringen aan mensen daar. Waardoor je vaak zonder nieuwe klanten weer thuis komt. 

 

  • Jij hebt al verkopen, maar je conversie is nog niet zoals hij zou moeten zijn. 

 

Herkenbaar? Dan is dit evenement iets voor jou.
Jij weet hierna precies hoe je het salesgesprek in goede banen lijdt.
Resultaat: meer JA’s op je voorstel.

1M4A64Jill van den Bosch Sales Coach sales training Conversie Utrecht onderhandelen20

HOE ZIET DAT ER UIT?

Dit event staat in het teken van verkopen en (verkopend) netwerken. Twee topics waar weinig events over gaan. Deze middag ga kijken naar sales zoals je nog niet eerder hebt gedaan.

We gaan kijken wat jij nu tolereert en waar de winst te behalen is. Ik geef je voorbeelden van hoe ik het doe, we analyseren de volgorde en ik geef je een –figuurlijke– plons koud water in je gezicht en zorg dat jij vleugels krijgt om er weer tegenaan te gaan (Red Bull is niet meer nodig). 

In plaats van het gevoel te hebben een toneelstukje te moeten opvoeren in je salesgesprek, geef ik je mee hoe je door jezelf te zijn in combinatie met de leiding te pakken ervoor kunt zorgen dat klanten dolgraag met jou willen werken.

Concreet neem ik je mee in:

Ik leer je deze middag wát je het beste kunt zeggen, wat niet en hoe je ervoor zorgt dat de ander heel graag met jou in zee wil gaan. Ben jij erbij?

Ticket close the deal live sales netwerk event in Utrecht
Boek Suzanne van Duijn
''Jill kan als geen ander mensen tot actie aanzetten.''
Paulien
SEO expert
''Het was verhelderend om naast een Ja ook een duidelijke Nee te kunnen geven in mijn gesprekken. De kaders voor mijn sales gesprekken zijn weer helder.''
Je ziet Dorit Roest met een microfoon in haar hand spreken op de Workmode Summit
Dorit Roest
Strateeg & Spreker
''Nu heb ik het zelfvertrouwen om wel volledig te gaan staan voor mijn waarde.''
Janneke Tiemissen
Coach

NA DIT EVENT HEB JE..

907A6326

Verkopen is een vak, en ik leer hem je hier LIVE voor  (nu) €129,- ipv €159,-
Woensdag 20 september, 14.00-17.00 + verkopende netwerkborrel

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring en komt je mail automatisch op de maillijst.

"Als je meer klanten wilt en je kan 20 september, dan moet je hier bij zijn".

Suzanne van Duijn Vrije Meid Utrecht Ondernemers coach

– Suzanne van Duijn | Ondernemerscoach | (TEDx) Spreker

"Als je veel met sales bezig bent dan is het extra fijn om weer even op scherp gezet te worden. Jill neemt je mee in de stof en geeft verdieping. Zeker een aanrader voor als je je sales (gesprekken) een upgrade wil geven!"

Michelle van Laar Business Coach

– Michelle van Laar | Business Coach

JE ZULT ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN

Als ervaren sales trainer, train ik bedrijven, sales teams en coaches naar een hogere conversie in salesgesprekken. Ik heb gewerkt met een breed scala aan klanten en industrieën en deel mijn praktische kennis en tips om jou te helpen je verkoopvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.  

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring en komt je mail automatisch op de maillijst. 

WAT VINDEN ANDEREN VAN MIJN WERKWIJZE & COACHING:

Raquelle Barnhoorn review traject Jill van den Bosch, sales coach voor meer klanten
Lieke Knoops review traject Jill van den Bosch, sales coach voor meer klanten
Doritt van der Waerden review traject Jill van den Bosch, sales coach voor meer klanten
Loïs Moolenaar review traject Jill van den Bosch, sales coach voor meer klanten

VEELGESTELDE VRAGEN:

Op 20 september 2023, van 14.00 – 17.00 + een aansluitende borrel bij de Colour Kitchen in Utrecht. Je kunt hier gratis parkeren

Ja, deze kennis gaat over de psychologie achter sales en daarmee kan je het dus toepassen voor zowel je DM, salesgesprek, masterclass, mail, noem maar op!

Verkopen & ondernemen is als peper & zout, in bijna alle gevallen is het een package-deal. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zo is het ook met verkopen. Wel geloof ik in dat je dit kunt doen op een manier die bij je past. En die leer ik je tijdens dit event :). 

Heel goed. We kunnen namelijk niet allemaal hetzelfde zijn. Laat je niet afschrikken door wat je ziet, ik ben nu eenmaal een directe Hagenees met een zwak voor zwarte humor. Maar ik ga je niet een kopie van mij maken, ik ga je juist stimuleren je eigen draai hierin te vinden. Dat is vaak, wanneer het op verkopen aankomt, ook de kracht: jezelf zijn

Als je naar een personal shopper gaat hoef je ook niet te kopen wat zij daagt, maar haar expertise wil je wel. Snap je? Ik ga je helpen je eigen stemgeluid te vinden, en stimuleer je deze te laten horen. Hoe het ook klinkt.

Er gaan deze dag zoveel deals gesloten worden, gouden informatie ga ik met je delen die ik normaal alleen in mijn 1:1 traject met klanten deel, het wordt een beleving.. genoeg reden om er een glimp van mee te pakken. Twijfel je? Mail me dan even op info@jillvandenbosch.nl

Een ticket voor het Close The Deal event heeft momenteel een investering van 129,- voor één kaartje en wanneer je er twee aanschaft betaal je 97,- per kaartje.

Wat is niet kunnen he.. Wat kost het je dat je wel dagelijks hard aan het werk bent, maar geen sales skills hebt dus niet kan verkopen? Wat kost dat je in tijd? Kun je het je financieel permitteren om niet te kunnen kunnen verkopen uit te stellen? 
Op dit moment zijn er geen concrete plannen voor nog een editie.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!