Winstgevende Salesgesprekken Challenge

26 t/m 28 maart 2024

3 daagse online challenge – GRATIS

Jij hebt je missie gevonden: met deze dienst ga jij mensen helpen! Je hebt de basis staan, en staat in vuur en vlam na een sessie met je klant. Alleen dat sales gedeelte... stiekem haat je het en het lukt je dan ook niet klanten aan te trekken. Wat nou als je net zo gek zou kunnen worden op sales als op je klanten? šŸ˜³

DEZE CHALLENGE IS IDEAAL VOOR JE ALS JE;

Herkenbaar...?

KRIJG WINSTGEVENDE SALESGESOREKKEN & MEER KLANTEN DOOR DEZE CHALLENGE

Met concrete tips, opdrachten, motivatie en energie

Na deze challenge:

Durf jij 100% te gaan staan voor je waarde, durf jij te kiezen voor jezelf en dat je iets komt brengen in plaats van halen. Je hebt een helder plan en weet precies wat je moet doen om jouw fantastische aanbod te verkopen, zodat jij niet alleen mensen Ʃcht helpt, maar ook jouw omzetdoelen weet te behalen en meer vrijheid voor jezelf creƫert.

DIT VONDEN ANDEREN VAN MIJN EERDERE CHALLENGE:

*Deze editie is er geen meditatie, we gaan meteen praktisch aan de slag, met als doel dat je na die 3 dagen een klant hebt!

Jij hebt het heft in hand

Het is tijd om de angst om te duur te zijn de deur te wijzen. JIJ hebt de touwtjes in handen. Ik help je hierbij.

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring.

Voor als je nog twijfelt

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb een waardevol programma voor je samengesteld met interessante kennis en opdrachten. Ik geef elke dag 45-60 minuten uitleg over de 3 onderwerpen: sales strategie, welke acties jij kunt doen en over salesgesprekken. Ook is er tijd voor jouw vragen.

Elke dag van 09.00-10.00

Naderhand sturen we de replay toe.

Als je niet bij de live sessie kunt zijn is dat geen enkel probleem.

Je krijgt elke dag een mail met de opdracht + eventuele templates, en de opnames van de sessies blijven beschikbaar voor 7 dagen beschikbaar voor je in de groep.

Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis motivatie, discipline en een bedrijf waarmee je minimaal ā‚¬1000,- per maand omzet. Deze challenge is niet voor starters (lees: ondernemers die nog geen aanbod en prijs etc. hebben en dus echt net beginnen).

Ontdek de golden nuggets van verliefd worden op verkopen tijdens 1-uur per dag. Wil jij na 3 dagen meer klanten hebben, plan dan nog een uur voor je salestaken per dag extra. Geen garanties, maar wel het streven!

Deze challenge is gratis

Wat goed! Dan ga je het waarschijnlijk ook tijdens de challenge goed doen. Twijfel geen seconde langer en schrijf je hier nu gratis in.Ā 

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!