Connecties leggen en daar heel veel geld mee verdienen

Calls, Clients, Conversion: 6 dagdelen, 1-op-1 salesgesprekken doornemen en oefenen.

Jij durft het bijna niet hardop te zeggen maar…

Eigenlijk haat je sales 😳

Jij hebt een succesvol bedrijf opgebouwd en je durft het inmiddels ook hardop te zeggen dat het zo is. Je draait je hand niet meer om voor 3, 4 of 5 ton. Alleen verkopen… je blijft het verschrikkelijk vinden. Maar jij weet ook: het is en blijft essentieel als ondernemer. Je denkt dagelijks; zou er een briljante oplossing zijn die me hierin zou kunnen helpen?

Je vindt een webinar of talk op het podium heel leuk om te geven. Tot het sales moment. 

‘Kan ik die niet skippen?’ Denk je dan. En dat heb je ook wel eens gedaan.

Jij vindt het echt helemaal niks.

Het voelt… het voelt een beetje… alsof je geld uit iemand zijn zak troggelt.

Jill van den Bosch Sales Coach op een event Close The Deal over salesgesprekken

Dit is wat we —jij en ik— er aan gaan doen:

Jij weet het ook, de tijd is gekomen om jouw negatieve gevoelens richting verkopen de deur te gaan wijzen. Daar gaan we samen wat aan doen. Stel je voor…:

Jij komt bij mij op kantoor, je loopt de deur door naar de meeting ruimte en wie zit daar op de bank…

Jouw ideale klant!

Je kan het bijna niet geloven, maar de komende drie uur gaan we samen, in alle rust en ontspannenheid, met extra kennis en jouw ideale klant een professionele trainingsacteurkeer op keer oefenen. Wat gaat er precies in het hoofd van je ideale klant om? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe voelt iemand zich?

Al voor de eerste sessie stuur ik je een vragenlijst toe die ervoor zorgt dat ik jouw bedrijf goed ken. Tijdens de eerste sessie nemen we jouw huidige verkoopproces door, nemen we je aanbod onder de loep en gaan we het verkoop stuk -en het beter worden daarin- oefenen d.m.v. meerdere sessies. Er is een veilige ruimte om te falen, om fouten te maken en al je vragen te stellen. En zo te eindigen als een ondernemer die houdt van verkopen. Op jouw manier.

JOUW HELE VERKOOPSTUK, UITVERGROOT IN EEN TRAJECT

DIT VONDEN ANDEREN VAN MIJN TRAJECTEN:

Testimonial Raquelle BarnhoornJill van den Bosch
Testimonial Jill van den Bosch
Testimonial Lieke Jill van den Bosch
Testimonial Felicity de Hart the happy creator Jill van den Bosch

DE OPLOSSING IS HIER.

Je hebt genoeg tijd om het je eigen te maken in dit bijzondere 1-op-1 traject. Het is maatwerk en op jou afgestemd. Na deze 6 sessies kan jij denken aan het geven van je webinar, zonder de directe gedachte van ‘nee he… alweer?’ die daar nu op volgt. Die wordt vervangen door; zin in! Weer heel veel mensen helpen door middel van mijn aanbod!


NA 6 LIVE SESSIES KUN JIJ:

JILL VAN DEN BOSCH, AANGENAAM

Jill van den Bosch Sales Coach in een blauwe blouse op haar event Close The Deal over salesgesprekken
  • Bekend als ’tough love’ en Ms. Direct, door mijn coachingsstijl maar ook resultaten dat 99% meer van verkopen gaat houden

  • Mijn werkmentaliteit is hard, of ‘veel mannelijke energie’ zoals ze dat in coachingsland noemen. Ik weet niet beter dan deze Haagse mentaliteit, die me altijd van de vrijheid te genieten om te zeggen wat je denkt.

  • Ik vind dat elke vrouw voor haar waarde moet durven te staan, en in ondernemerstaal betekent dat vaak; van sales kunnen houden. Soms is daar een liefdevolle wake-up call en onophoudelijk vertrouwen voor nodig.

  • De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de gesprekstechnieken, zodat jij als vrouw de ander kunt laten inzien wat jij waard bent. Ik ken elk boek over onderhandelen en verkopen, ik heb onderhandelmasteclasses cursus van Chris Voss gevolgd en heb meer dan 25 vrouwen 1-op-1 geholpen hun omzet te verdubbelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

En om eerlijk te zijn.. gaat het me aan het hart dat sommige vrouwen alles voor elkaar hebben maar dat rotte gevoel bij verkopen blijft. Onnodig! Ik heb er mijn werk van gemaakt om er daar een eind aan te maken.

DIT VONDEN ANDEREN VAN MIJN COACHING:

"Het vertrouwen wat er tijdens een sessie is zó sterk bij Jill.. Ze is duidelijk en direct in haar sturing en tegelijkertijd biedt ze liefdevol de ruimte om te experimenteren".

– Astrid Onderwater, trainingsactrice

VEELGESTELDE VRAGEN

Doordat dit traject helemaal op jou is afgestemd, spreken we samen een datum en tijd af voor de sessies bij mij op kantoor

Ja, salesgesprekken vinden ook plaats in webinars. Wat wij gaan doen is niet alleen zorgen dat die beter converteert, we gaan vooral zorgen dat je met zelfverzekerdheid en vanuit liefde je aanbod doet i.p.v. hem liever overslaat en dit soms ook doet.

Welkom bij de club! Ik denk dat 80% van mijn klanten een hekel hebben aan verkopen. Ik weet precies hoe je dit aan kunt pakken en hoe ik kan zorgen dat je het een stuk leuker gaat vinden. Echt waar ;).

Heel goed. We kunnen namelijk niet allemaal hetzelfde zijn. Laat je niet afschrikken door wat je ziet, ik ben nu eenmaal een directe Hagenees met een zwak voor zwarte humor. Maar ik ga je niet een kopie van mij maken, ik ga je juist stimuleren je eigen draai hierin te vinden. 

Als je naar een personal shopper gaat hoef je ook niet te kopen wat zij daagt, maar haar expertise wil je wel. Snap je? Ik ga je helpen je eigen stemgeluid te vinden, en stimuleer je deze te laten horen. Hoe het ook klinkt.

Als dit het geval is plannen we er omheen en wordt het traject iets langer.

Dat ligt eraan wat voor soort coach het is. Is het een fitness coach die je helpt met voeding dan kan het goed samengaan. Is het een business coach die ook verkopen behandeld, maar dan algemeen en in groepsverband, kan het fijn zijn om echt 1-op-1 te oefenen als aanvulling. Ik zou zeggen zet het erbij in de vragenlijst en we kijken samen even.

Dit unieke en op maat gemaakte traject bedraagt momenteel 7.500 euro. 

Ik snap het, maar het is nooit de juiste tijd. Wat kost het je dat je wel dagelijks hard aan het werk bent, maar geen sales skills hebt dus niet kan verkopen? Wat kost dat je in tijd? En gevoel? Wordt het niet eens tijd dat je verkopen leuk(er) gaat vinden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief; altijd een goed idee

Wil je meer weten over sales en hoe ik dit dagelijks integreer? Meld je dan aan! Geen gespam en afmelden kan elk moment

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!