Connecties aangaan en daar heel veel geld mee verdienen

Calls, Clients, Conversion: 6 dagdelen, 1-op-1 salesgesprekken doornemen en oefenen.

Jij durft het bijna niet hardop te zeggen maar…

Eigenlijk haat je sales 😳

Jij hebt een succesvol bedrijf opgebouwd en je durft het inmiddels ook hardop te zeggen dat het zo is. Je draait je hand niet meer om voor 3, 4 of 5 ton. Alleen verkopen… je blijft het verschrikkelijk vinden. Maar jij weet ook: het is en blijft essentieel als ondernemer. Je denkt dagelijks; zou er een briljante oplossing zijn die me hierin zou kunnen helpen?

Je vindt een webinar of talk op het podium heel leuk om te geven. Tot het sales moment. 

‘Kan ik die niet skippen?’ Denk je dan. En dat heb je ook wel eens gedaan.

Jij vindt het echt helemaal niks.

Het voelt… het voelt een beetje… alsof je geld uit iemand zijn zak troggelt.

Jill van den Bosch Sales Coach op een event Close The Deal over salesgesprekken

Dit is wat we —jij en ik— er aan gaan doen:

Jij weet het ook, de tijd is gekomen om jouw negatieve gevoelens richting verkopen de deur te gaan wijzen. Daar gaan we samen wat aan doen. Stel je voor…:

Jij komt bij mij op kantoor, je loopt de deur door naar de meeting ruimte en wie zit daar op de bank…

Jouw ideale klant!

Je kan het bijna niet geloven, maar de komende drie uur gaan we samen, in alle rust en ontspannenheid, met extra kennis en jouw ideale klant een professionele trainingsacteurkeer op keer oefenen. Wat gaat er precies in het hoofd van je ideale klant om? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe voelt iemand zich?

Al voor de eerste sessie stuur ik je een vragenlijst toe die ervoor zorgt dat ik jouw bedrijf goed ken. Tijdens de eerste sessie nemen we jouw huidige verkoopproces door, nemen we je aanbod onder de loep en gaan we het verkoop stuk -en het beter worden daarin- oefenen d.m.v. meerdere sessies. Er is een veilige ruimte om te falen, om fouten te maken en al je vragen te stellen. En zo te eindigen als een ondernemer die houdt van verkopen. Op jouw manier.

JOUW HELE VERKOOPSTUK, UITVERGROOT IN EEN TRAJECT

DIT VONDEN ANDEREN VAN MIJN TRAJECTEN:

Testimonial Raquelle BarnhoornJill van den Bosch
Testimonial Jill van den Bosch
Testimonial Lieke Jill van den Bosch
Testimonial Felicity de Hart the happy creator Jill van den Bosch

DE OPLOSSING IS HIER.

Je hebt genoeg tijd om het je eigen te maken in dit bijzondere 1-op-1 traject. Het is maatwerk en op jou afgestemd. Na deze 6 sessies kan jij denken aan het geven van je webinar, zonder de directe gedachte van ‘nee he… alweer?’ die daar nu op volgt. Die wordt vervangen door; zin in! Weer heel veel mensen helpen door middel van mijn aanbod!


NA 6 LIVE SESSIES KUN JIJ:

HET TRAJECT ZIET ER ZO UIT;

Een knallende start

Live Coachingsessies

Salesgesprekken

Jouw ideale klant is erbij

Wanneer we van start gaan beginnen we met  een Kick Off van 2 uur, waarna jij meteen een doordacht actieplan hebt dat  ervoor zorgt dat jij strategisch klaar bent om te verkopen. “Was het al die tijd zo makkelijk?” Hoor ik vaak aan het einde van deze dag.

Je krijgt 6 live  1-op-1 coaching sessies, waarin we de voortgang bespreken en we kijken naar jouw unieke situatie. Daarnaast is er support en krijg je binnen 24 uur feedback op de onderwerpen en acties die voor jou op dat moment relevant zijn.

Wat zeg je als je tegenover een klant zit en hoe kan je ervoor zorgen dat hij of zij jouw waarde gaat inzien, zonder het gevoel te hebben dat je de ander iets aan het opdringen bent. Daar is een oplossing voor namelijk.

Tijdens 2 van deze sessies zal jouw ideale klant in de ruimte zijn om mee te oefenen. In de vorm van een trainignsacteur. Zij geeft je terug hoe het overkomt en we zorgen ervoor dat je echt ervaart dat je iets komt brengen i.p.v. halen

Bezwaren

Mindset

Inspireren ipv opdringen

Reflectie

Ken je dat het salesgesprek vloeiend goed gaat en ineens zeggen ze iets van ‘ja, maar ik heb het geld gewoon echt niet’? Daar gaan we een einde van maken. Ik neem elk bezwaar met je door en leer je hoe je ze kunt weerleggen op een manier waarvan de ander denkt ‘dit is super! Ik heb geluk dat ze met mij wil werken’.

Verliefd worden op verkopen begint met verliefd zijn op jezelf. Niet meer het idee hebben dat je iets komt halen, maar juist iets komt brengen. Hier help ik je bij.

Hoe kan je iemand meenemen op jouw eigen manier, en inspireren jouw aanbod af te nemen i.p.v. je op te dringen en op te volgen tot in den treuren. Dat leer ik je. 

Een succesvol bedrijf en dus ook succesvol verkopen bestaat uit inschatten, meten en bijsturen. We evalueren jouw salesgesprekken en prestaties. Wat houdt jou nu nog tegen er vol voor je gaan en eerlijke verkoopgesprekken te voeren.

VERKOPEN IS GEEN SKILL, HET IS EEN IDENTITEIT

Stop eens.. met zoeken naar toestemming. Je mag veel verdienen. Sterker nog, je moet veel verdienen als legancy builder.

Maar je laat op dit moment kansen liggen.
In de DM, in je salesgesprekken, in je online masterclass. Jij weet het, voelt het en bent er nu klaar mee.

De tijd is gekomen om je haat-liefde verhouding met verkopen een romance te laten zijn. Ondernemen en verkopen als Romeo en Julia hand in hand te laten verdergaan.

➭ Dit traject zorgt ervoor dat jij veel klanten maakt vanuit je salesgesprekken. Je beschikt over een figuurlijke toolkit en een rugzak vol strategie m.b.t. salesgesprekken.

➭ Wanneer we van start gaan beginnen we met een Kick Off heb je diezelfde middag niet alleen een concreet doordacht verkoopplan waarvan je denkt ‘holy shit wist ik dit maar eerder’, je hebt ook nuttige acties staan, waarover je geen twijfel meer hebt en waarvan jij zelfs zegt; “deze kan ik uitvoeren, dus dit doel is haalbaar. Ik weet hoe ik die horden klanten binnenhaal”.

➭ Wat het echt succesvol en prettig maakt, is de ruime 1-op-1 tijd die er is. In 6 dagdelen kijken we rustig naar jouw situatie, is er alle tijd voor jouw vragen en oefenen we de salesgesprekken. 

Hoe zou het voor je zijn als je net zo veel van sales zou houden als van coachen. Hoe zou het zijn als je net zo veel van sales zou houden als van je klant? Ik geloof dat het mogelijk is en dat is mede onderdeel van dit programma. Zou sales een ding voor je zijn als je ervan zou kunnen houden? En je moet je niet afvragen ‘maar hoe dan’, want dat leer ik je. Maar zou sales nog een issue zijn, als je denkt; ‘oh maar dat is leuk om te doen?’ vanuit wie jíj bent en op een manier die bij jou past? Dat dacht ik ook. Vandaar dit traject.

 

JILL VAN DEN BOSCH, AANGENAAM

Jill van den Bosch Sales Coach in een blauwe blouse op haar event Close The Deal over salesgesprekken
 • Bekend als ’tough love’ en Ms. Direct, door mijn coachingsstijl maar ook hoor ik vaak dat wanneer mensen me eenmaal kennen, ze me een lieve, zorgzame vrouw vinden. Ik heb ALTIJD het beste met je voor, maar geloof ook dat de (harde) waarheid je het verste brengt.

   

   

 • Mijn werkmentaliteit is hard, of ‘veel mannelijke energie’ zoals ze dat in coachingsland noemen. Ik weet niet beter dan deze Haagse mentaliteit, die me altijd van de vrijheid te genieten om te zeggen wat je denkt.

   

   

 • Ik vind dat elke vrouw voor haar waarde moet durven te staan, en in ondernemerstaal betekent dat vaak; van sales kunnen houden. Soms is daar een liefdevolle wake-up call en onophoudelijk vertrouwen voor nodig.

   

   

 • De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de gesprekstechnieken, zodat jij als vrouw de ander kunt laten inzien wat jij waard bent. Ik ken elk boek over onderhandelen en verkopen, ik heb onderhandelmasteclasses cursus van Chris Voss gevolgd en heb meer dan 50 vrouwen geholpen hun omzet te verdubbelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

En om eerlijk te zijn.. gaat het me aan het hart dat sommige vrouwen alles voor elkaar hebben maar dat rotte gevoel bij verkopen blijft. Onnodig! Ik heb er mijn werk van gemaakt om er daar een eind aan te maken. Mag ik jou hier ook bij helpen?

"Het vertrouwen wat er tijdens een sessie is zó sterk bij Jill.. Ze is duidelijk en direct in haar sturing en tegelijkertijd biedt ze liefdevol de ruimte om te experimenteren".

– Astrid Onderwater, trainingsactrice

DIT VONDEN ANDEREN VAN MIJN COACHING:

VEELGESTELDE VRAGEN

Doordat dit traject helemaal op jou is afgestemd, spreken we samen een datum en tijd af voor de sessies bij mij op kantoor

Ja, salesgesprekken vinden ook plaats in webinars. Wat wij gaan doen is niet alleen zorgen dat die beter converteert, we gaan vooral zorgen dat je met zelfverzekerdheid en vanuit liefde je aanbod doet i.p.v. hem liever overslaat en dit soms ook doet.

Welkom bij de club! Ik denk dat 80% van mijn klanten een hekel hebben aan verkopen. Ik weet precies hoe je dit aan kunt pakken en hoe ik kan zorgen dat je het een stuk leuker gaat vinden. Echt waar ;).

Heel goed. We kunnen namelijk niet allemaal hetzelfde zijn. Laat je niet afschrikken door wat je ziet, ik ben nu eenmaal een directe Hagenees met een zwak voor zwarte humor. Maar ik ga je niet een kopie van mij maken, ik ga je juist stimuleren je eigen draai hierin te vinden. 

Als je naar een personal shopper gaat hoef je ook niet te kopen wat zij daagt, maar haar expertise wil je wel. Snap je? Ik ga je helpen je eigen stemgeluid te vinden, en stimuleer je deze te laten horen. Hoe het ook klinkt.

Als dit het geval is plannen we er omheen en wordt het traject iets langer.

Dat ligt eraan wat voor soort coach het is. Is het een fitness coach die je helpt met voeding dan kan het goed samengaan. Is het een business coach die ook verkopen behandeld, maar dan algemeen en in groepsverband, kan het fijn zijn om echt 1-op-1 te oefenen als aanvulling. Ik zou zeggen zet het erbij in de vragenlijst en we kijken samen even.

Dit unieke en op maat gemaakte traject bedraagt momenteel 4.500 euro. 

Ik snap het, maar het is nooit de juiste tijd. Wat kost het je dat je wel dagelijks hard aan het werk bent, maar geen sales skills hebt dus niet kan verkopen? Wat kost dat je in tijd? En gevoel? Wordt het niet eens tijd dat je verkopen leuk(er) gaat vinden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief; altijd een goed idee

Wil je meer weten over sales en hoe ik dit dagelijks integreer? Meld je dan aan! Geen gespam en afmelden kan elk moment

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!