VIP DAG

Wil jij het liefst in 1 dag weten hoe je meer klanten kunt aantrekken?

€7.000, is het veel? Is het weinig? Prijs is perceptie. De manier waarop je aan klanten komt niet. En juist dat laatste leer ik je.

Jill van den Bosch logo sales coach utrecht

VIP DAG

1 dagdeel | direct resultaat

Jij hebt de afgelopen jaren keihard gewerkt om op te bouwen wat je nu hebt: een succesvol eigen bedrijf. 

Je bent door de starters-ozonlaag heen, maar waar je al had verwacht minimaal een ton omzet te draaien, ben je soms nog steeds opnieuw aan het uivogelen hoe je je lead poule nu kunt vergroten. Je ziet op tegen de verkoop-acties als een 5-jarige die naar tandarts moet met een gaatje in haar kies. Jouw standaard zin is ‘als ik toch eens een succesvol bedrijf kon runnen zonder te moeten verkopen’.

Terwijl je diep van binnen ook wel voelt dat dat geen optie is. Wanneer je onderneemt, zijn daar salesacties.

Je merkt aan alles dat de tijd is nu gekomen om echt door te pakken. Het is er op of er onder en jij wilt van ‘een bedrijfje’ naar onderneming,

Maar wat kan je nu nog meer doen om meer uit je verdienmodel te halen en hoe spreek je jouw prijs uit zonder aan de beademing te moeten? 

'De vragen die Jill stelde vond ik heel goed, heel scherp en zetten me aan het denken. De VIP Dag helpt om weer even vol in de sales te gaan'

- Frans Kloosterman @onlinecontracteren.nl

Ik keek naar aanbod/prijs/verkopen als een enorme hobbel en zag er tegenop dit te bepalen. Wat ik ook deed, echt scherp kreeg ik het niet. Ik twijfelde om ja te zeggen tegen de VIP dag, vanwege het geld. Uiteindelijk was het een pittige reis samen met Jill maar is mijn aanbod en prijs nu helder en heb ik ook duidelijk wat ik daarvoor moet doen. Ik kan zeggen dat ik het helemaal voel en niet kan wachten om dit nieuwe aanbod te lanceren!

- Nina @het.achtste.huis

De VIP Dag was precies wat ik nodig had: ik had veel ideeën, zonder concreet plan en heb deze ideeën met behulp van Jill nu zo gefinetuned dat ik nu zelf verder aan de slag kan.

- Maura @finau.running

Waar ik me in onderscheid is dat ik verkopen benader vanuit een gelijkwaardig perspectief.

No panic! 

Jouw eigen waarde bepalen, in meer opzichten dat alleen je business, is mijn specialiteit. 

Je bedrijfsstrategie uitstippelen is namelijk één ding, en leuk + nodig voor de eerste jaren, maar strategisch gaan verkopen en een consistente stroom aan klanten verzorgen; dat is een tweede.

In mijn coaching, focussen we op one topic only: klanten aantrekken. Na deze dag weet je hoe je ze kunt aantrekken, waar je ze vindt, hoe je ze geconverteerd krijgt uit je webinar of DM, welke processen je in kaart moet brengen en zo veel meer.

Money is coming your way!

We mogen zelf het heft in hand nemen wanneer het aankomt op verkopen. Het moet klaar zijn om je onzeker/ een bedrieger (imposter syndrome) te voelen als je jezelf promoot. Er moet naar meer factoren worden gekeken dan alleen concurrenten om je prijs te bepalen en je aanbod te verkopen.

En ik heb hier toevallig dé methode voor ontwikkeld om dit te doen. Lijkt het je wat?

JE VERKOOPSTRATEGIE BEPALEN IS NIET NIKS

In mijn ervaring als sales coach zie ik vaak dat het om van alles gaat, behalve om het verkoopplan. Want wat is de reden dat jij niet nú in de telefoon klimt om die lead op te bellen?

Het heeft te maken met angst, draagkracht en onzekerheden. En soms ook met gewoon niet weten wát je nou anders kunt doen. 

Ik heb me de afgelopen jaren verdiept in deze topics en naast mijn bijnaam ‘Jill Commercieel’, focus ik me ook op sereniteit, vredigheid, onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid. Want dat zijn in mijn ogen de echte ultieme doelen om te bereiken in jouw business.

Kortom: ik weet zeker dat jij tot zoveel meer in staat bent.

HERKEN JIJ JEZELF IN HET VOLGENDE

Linda Huisman
Linda Huisman
@raarsociaal
Lees verder
Ik ben echt heel blij met dit traject. Ik krijg steeds meer richting in waar ik naartoe wil.
Lilian Kruse
Lilian Kruse
@beemom-zwanger-worden
Lees verder
Ik had al eerder een cursus gedaan over verkopen en voerde ook veel verkoopgesprekken. Ik werd er steeds beter in maar de conversie bleef op 25% hangen. Ik zag niet goed waar het nou in zat. Ik hoorde dat die conversie 3x zo hoor moet/kan zijn... Jill keek (en luisterde) met mij mee en gaf ontzettend waardevolle tips!
Anoniem
Anoniem-
Lees verder
Die reality check, dat is nieuw voor me. Andere coaches deden dat niet, en ik denk dat het me helpt. Ik vind het interessant wat er in mij gebeurd. Ik kon m'n eigen ongemak zien en wist dat je gelijk had. Ik groei er dus mentaal enorm van en het maakt me bewust van interessante gedachten.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS:

'NA TWEE JAAR HAD IK BEHOEFTE AAN STRUCTUUR EN EEN VOLGENDE STAP OP SALESGEBIED'

'HET ZORG DAT IK VAN REACTIEF NAAR PROACTIEF GA'

DIT GAAN WE DOEN:

  • In een dagdeel sta jij, en nog belangrijker: jouw bedrijf, centraal. We duiken samen in jouw business om CEO beslissingen te maken.

 

  • In 4 uur zetten we je aanbod en de customer journey helder neer en kijken waar je nu kansen laat liggen.

 

  • We maken een verkoopplan voor hoe jij je omzetdoelstelling kunt halen: hoe krijg je ze aan tafel? Hoe zorg je dat ze instappen? En zetten meteen dit dagdeel duidelijke acties neer.

 

  • Er is ook ruimte voor inbreng van jou: wil jij van tevoren graag een bepaald punt bespreken? Kan allemaal in deze dag.

 

We zorgen ervoor dat je uit je comfortzone komt en echt gaat doorpakken. Want er is nog zoveel meer mogelijk voor je.

Jill van den Bosch logo sales coach utrecht

Zodat jij met een fijn en trots gevoel jouw business runt. Gezondheid is het allerbelangrijkste, en dat geldt ook voor jouw business.

Dat huisje huren op een eiland voor een workcation, je droomhuis kopen en eigenlijk alles wat te maken heeft met jezelf vrij voelen. Het kan. Dat weet ik echt zeker. Alleen het pad alleen bewandelen is soms onnodig zwaar. Ik kijk graag met je mee welke eerste stap je kunt zetten.

Investering:  1.200,-

'DO WE SETTLE FOR THE WORLD AS IT IS, OR DO WE WORK FOR THE WORLD AS IT SCHOULD BE?'

VEELGESTELDE VRAGEN

In de VIP dag komen alle onderwerpen die bijdragen aan verkopen aan bod. Daaruit volgt een actielijst. Om te zorgen dat je ook alle vragen die daarna nog naar boven komen kunt stellen, mag je me nog 2 weken elke vraag die je hebt mailen. Ik weet inmiddels dat tools en oefeningen die ik gebruik resultaat opleveren, maar er ligt ook een stuk bij jou ;). Wil je accountable gehouden worden, dan is het 4 maanden traject mogelijk passender voor je.

Als jij wil groeien/schalen/uitbouwen of hoe je het ook noemt, is het zaak regelmatig kritisch naar je bedrijf, aanbod en huidige verdienmodel te kijken. Ik help je daarbij als commerciële partner. Wat je moet doen of laten kan ik nu nog niet zeggen, dat verschilt per bedrijf.

In mijn ervaring is de VIP dag perfect te combineren met andere coaches of coachingtrajecten en kan het zelfs een mooie aanvulling zijn. Bij twijfel vraag het even aan me, dan kijken we er samen naar.

De investering voor een VIP dag bedraagt momenteel 1.200,-. 

Voor de VIP dag staan de onderwerpen vast. Het gaat hierin om 1. Een aanbod neerzetten waar jij 100% achter staat, zodat je hem veel gemakkelijker kan verkopen. en 2. De juiste prijs bepalen. Dit doen we volgens mijn unieke methode en zorgen we ervoor dat jij hem kunt dragen. Als laatste geef je handvatten en tips mee voor daarna. Meer winst here we come!

Als ik genoeg kennis en ervaring heb rondom dit onderwerp. Je kan altijd een probleem eerst bij mij neerleggen, de bovengenoemde voorbeelden hoeven niet besproken te worden als jij andere behoeftes hebt.

Twee weken na de VIP dag plannen we een call voor al jouw resterende vragen.

Investeren in jezelf is altijd spannend. Maar heb je wel eens een investering in jezelf gedaan die niet goed uitpakte? Ik denk altijd andersom: wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoeveel omzet en klanten loop je daardoor mis? En dat alleen doordat jij de verkeerde dingen doet. Kijk ook eens bij de ervaringen van anderen.

MEER SALESINZICHTEN?

Wil je meer weten over onderhandelen, sales + updates ontvangen? Schrijf je gratis in en ontvang wekelijkse inzichten,

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring. Afmelden kan gemakkelijk altijd.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!