Ontdek de Geheimen van Moeiteloze Verkoopgesprekken

Gratis video serie

Je verkoopgesprekken lijken alle kanten op te vliegen. Er is geen structuur, je raakt te veel verstrikt in de inhoud, en voor je het weet zit je in lange gesprekken zonder echte enthousiaste klanten tegenover je. Niet meer na deze video serie!

''Jill kan als geen ander mensen tot actie aanzetten.''
Paulien
SEO expert
''Het was verhelderend om naast een Ja ook een duidelijke Nee te kunnen geven in mijn gesprekken. De kaders voor mijn sales gesprekken zijn weer helder.''
Je ziet Dorit Roest met een microfoon in haar hand spreken op de Workmode Summit
Dorit Roest
Strateeg & Spreker
''Nu heb ik het zelfvertrouwen om wel volledig te gaan staan voor mijn waarde.''
Janneke Tiemissen
Coach

Je grootste angst is om pusherig over te komen in gesprekken. Je krijgt vaker geen dat wel Ja's wat betekent dat er minder tot geen inkomsten zijn. Je hebt als je eerlijk bent niet echt een idee hoe je een gesprek kunt opbouwen en schaamt je hiervoor. Je bent klaar met het gevoel mensen er in te trekken en wilt moeiteloze, leuke gesprekken en mensen die JA zeggen.

DEZE VIDEO SERIE IS IDEAAL VOOR JE ALS JE;

Is het alsof je over jezelf leest?

Laat hieronder dan je gegevens achter om de 3 gratis video's meteen in je mailbox te ontvangen:

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Met het aanvragen van de videoserie schrijf je je ook in voor mijn nieuwsbrief. Wil je dit niet dan kun je je hiervoor op elk moment weer afmelden.

"Als je veel met sales bezig bent dan is het extra fijn om weer even op scherp gezet te worden. Jill neemt je mee in de stof en geeft verdieping. Zeker een aanrader voor als je je sales (gesprekken) een upgrade wil geven!"

Michelle van Laar Business Coach

– Michelle van Laar | Business Coach

"Als je meer klanten wilt en je kan 20 minuten missen, dan moet je dit downloaden".

Suzanne van Duijn Vrije Meid Utrecht Ondernemers coach

– Suzanne van Duijn | Ondernemerscoach | (TEDx) Spreker

Ik ben heel anders gaan nadenken over sales en weet nu hoe ik het over mijn manier kan doen. Je ziet op internet dat je moet schreeuwen en maar door moet duwen. Jill liet me zien hoe ik het op mijn manier kan doen. Je kan heel goed zijn in wat je doet, verkopen is toch een ding op zichzelf.

– Djèranie Rellum | Money Expert

Jill was voor mij precies de juiste persoon op het juiste moment. De basis was oke, maar ik liep telkens op hetzelfde moment vast. Dankzij haar ontzettend positieve manier van uitleggen en oefenen, krijg ik nu keer op keer een JA.

– Joeri Koning |  Fit Coach

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!