DE 4 STAPPEN

Om klanten te halen uit je direct messages - eindejaars editie

(op Instagram, Linkedin, Tiktok, Whats App of mail).

Meld je hieronder gratis aan:

*Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring en komt je mail automatisch op de maillijst. Afmelden kan elk moment.

Lieke Knoops review traject Jill van den Bosch, sales coach voor meer klanten
Manon Toma review masterclass Winstgevende DM's Jill van den Bosch, sales coach voor meer klanten
Lieke Knoops review traject Jill van den Bosch, sales coach voor meer klanten

NA DE MASTERCLASS KUN JIJ:

Wil jij graag 2 punten of meer? Dan is deze masterclass zeker wat voor jou. Ik leer je wát je het beste kunt sturen en waarom.

IS DIT JOUW HUIDIGE SITUATIE?

Elke dag kijk je minstens 2 uur naar je agenda en de indeling ‘salestaken’. Maar wanneer je Instagram opstart ben je zo weer een uur verder met alleen maar op je tijdlijn scrollen. DM’s versturen belandt weer onder aan je lijst. Vond je het maar leuker.. Het is tijd om er eens goed naar te kijken. Snel!

Een eerste indruk heb je maar één keer, wat de druk alleen maar groter maakt. Je weet dat je kansen laat liggen maarja.. om hier nu echt een coach voor in te schakelen.. je business coach heeft ook wel tips, maar toch doe je het niet.. Jij wilt even in de actiestand komen en zoekt naar een paar goeie opstekers.

Je weet dat je elke nieuwe volger het beste een bericht kunt sturen, maar weet niet precies wat je daar nu het beste in kunt zetten en stuurt daardoor maar niks.

*Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring en komt je mail automatisch op de maillijst.

VOLG MIJN MASTERCLASS WINSTGEVENDE DM's

Heb jij het idee dat het eerste bericht nog wel lukt -mits je je er even toe zet- maar voelt het alsof je vanaf daar ineens een verkopersjas aan moet trekken? Klap je dicht wanneer het aankomt op iemand naar het salesgesprek te krijgen? 

Dan is deze workshop iets voor jou. Jij weet precies wat je voor opties hebt om een gesprek te starten met je ideale klant en hoe je vanuit daar door kunt vragen én de optie kunt initiëren voor een gesprek.

Verkopen is een vak, en ik leer hem je hier.

JILL VAN DEN BOSCH, AANGENAAM

Jill van den Bosch Sales Coach

Als oudste dochter van een ZZP project manager en een  sales medewerker als moeder, is het staan voor mijn waarde mij met de paplepel ingegoten. We hadden thuis een warm nest, maar vergis je niet: mijn ouders hebben me geleerd hard te werken. Nog nooit heb ik 1 euro gekregen van mijn ouders. Of het nu om schoolgeld, huur of andere dingen ging. Het bleek een groot kado, want al vanaf jongs af aan weet ik hoe ik mijn boontjes moet doppen. 

Mijn werkmentaliteit is hard, of ‘veel mannelijke energie’ zoals ze dat in coachingsland noemen. Ik weet niet beter dan deze Haagse mentaliteit, die me altijd van de vrijheid te genieten om te zeggen wat je denkt.

Toen ik er tijdens mijn loondienst dienstverband achter kwam dat dit niet voor alle vrouwen zo voelt, ging mijn vuurtje branden. Ik vind dat elke vrouw voor haar waarde moet durven te staan, en soms is daar een liefdevolle wake-up call en onophoudelijk vertrouwen voor nodig. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de gesprekstechnieken, zodat jij als vrouw de ander kunt laten inzien wat jij waard bent. Ik deel mijn methode hiervoor met je in de masterclass.

Dit is de manier waarmee ik in 1.5 jaar tijd al flinke mijlpalen heb behaald. Welke? Dat deel ik met je in de masterclass.

Sales heeft vaak onterecht slecht imago, doordat we het gevoel hebben dat we moeten pushen.  

We voelen ons niet onszelf als we dat doen. Waardoor we het vervolgens uitstellen. In deze Workshop  leer ik je wat ik mijn 1:1 klanten ook leer; Je DM ownen als een baas. Wat meer klanten gaat opleveren, want ze komen ze vaak niet vanzelf naar je salesgesprek. Zo wel, dan is deze masterclass niet voor jou :-).

Jij gaat dus naar huis met een concrete handvaten, letterlijke voorbeeldberichten en nieuwe inspiratie voor jouw DM-game. Leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker. Het is net de belastingdienst ;).

 

Jij hebt het heft in hand

Het is tijd om de angst om dat mensen de urgentie niet voelen de deur te wijzen.
JIJ hebt de touwtjes in handen. En ik help je daarbij.

Zie ik jou daar?

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring en komt je mail automatisch op de maillijst. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik werk niet met replays. Wel draai ik op dit moment automated webinars. Check de opties op de pagina hierboven voor wanneer die er zijn. Wanneer die er nog niet staan, is er nog geen nieuwe datum op de planning.

Check de pagina hierboven. Wanneer die er niet staan, is er nog geen in de planning. Ik heb besloten hem deze weken te geven, er vol op in te zetten en alles op alles te zetten om deze keren fantastisch te maken. Wil je dat niet missen? Meld je dan nu aan.

Korte antwoord: Ja. Lange antwoord: ‘Alle’ is een breed begrip, ik focus in deze workshop op mijn ideale klant: ondernemers die de basis al meer dan goed hebben staan, en nu echt een volgende slag willen maken wat betreft DM’s. Gesprekstechnieken. Salesgesprekken. Wanneer jij vragen hebt over hoe je bijvoorbeeld je eerste klanten aantrekt is dit niet de masterclass voor jou, dus die vragen zal ik niet beantwoorden. Maar ik zeg altijd; nee heb je, ja kun je krijgen.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!