JIJ WILT:

Deze training onderscheidt zich van algemene trainingen, doordat hij echt focust op het persoonlijke verkopen.

Geen bedrijf kan zonder verkopen

Als founder heb je een aantal ballen hoog te houden, neem je mensen aan zodat zij een deel uit handen kunnen nemen. 

Toch blijkt in de praktijk vaak dat sales een van die dingen is die moet blijven doen als founder. Dat jouw manieren en trucjes niet hetzelfde werken voor je medewerkers. Dat zij toch nét niet zo verkopen of de deal kunnen sluiten zoals jij dat doet.

Maar wat nou als ik je vertel dat dit wel kan? Dat er een training bestaat die ervoor zorgt dat jouw team van verkopen gaat houden?

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik in 2 dagen -1 dag alleen met de founder(s) en 1 met het team- ervoor zorg dat alle neuzen dezelfde kant op staan en sales zo uitleg en oefen met ze, dat iedereen er verliefd op wordt.

Onder andere in de training:

De groepstrainings dag begint met een oefening om ervoor te zorgen dat jouw werknemers hetzelfde vuurtje voelen als jij wanneer het gaat om je bedrijf. Want anders gaan we bouwen op drijfzand, en dat willen we niet.

We nemen de theorie door en wisselen dit af met rollenspellen. Deze oefeningen worden gefilmd en stuur ik later toe, zodat je dit nog eens kunt doornemen met huidige of nieuwe werknemers.

Meer informatie hiervoor ontvangen?  Klik op de knop.

Wie ben ik?

Al sinds ik me kan herinneren wist ik dat ik ondernemer wilde worden. Alleen in wat? 

In de 3 jaar dat ik werkzaam was voor een IT consultancybedrijf waarin ik als HR & Sales medewerker verantwoordelijkheid droeg voor de tevredenheid van collega’s, het stimuleren van de binding en de groeien van het aantal werknemers. 

Met bijna een verdubbeling aan personeel het eerste jaar en een minimaal verloop, groeide het bedrijf als kool. Ik hield ervan om de salesgesprekken te voeren, mensen te enthousiasmeren en vooral ook goed naar hun wensen te luisteren.

Maar als snel zag ik hoe verkopen niet door iedereen werd geliefd. Collega’s en vriendinnen wilde er niets mee te maken hebben, vonden het pusherig en voelen alsof ze zich opdrongen.  Zonde!

Ook zag ik de verschillen die er waren tussen mannen en vrouwen. Waarin ik merkte dat mijn hart vooral uitging naar vrouwen meer voor hun waarde laten staan. En zo was ineens mijn sales business bedacht…

INVESTERING

De investering bedraag tussen de 1900 en 2500 voor een bedrijfstraining.

Resultaat:

Het specifieke resultaat is anders voor elk bedrijf. Dit is afhankelijk wat voor bedrijf jij hebt en wat de specifieke hulpvraag is.

Gemiddeld zie ik het volgende resultaat:

Meer informatie?

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!