STRATEGISCH VERKOPEN TRAJECT

Wil jij altijd een 'JA' in salesgesprekken en heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken?

"YOU CAN HAVE IT ALL. JUST NOT ALL AT ONCE." - OPRAH WINFREY | WAARDE: €4.200.000.000

ALS IK JOU OMSCHRIJF, DAN ZOU HET ZO KLINKEN:

Je wordt er gek van. De volle, lange dagen zijn pittig en je bent gefrustreerd, omdat je van alles aan het doen bent om klanten binnen te halen. Je doet ook vooral wat je je collega’s ziet doen, en iedere keer start je weer iets nieuws op omdat je denkt ‘hiermee moet het wel lukken om van volgers kopers te maken’ maar inmiddels zijn we weer een maand verder, is je volgersaantal wel gegroeid, maar je banksaldo nog niet en status aantal klanten; 0.

Iedere keer zeggen mensen; ‘wauw wat een gaaf concept heb je’ en ‘wat een leuke dingen die je vertelt’ om vervolgens toch terug te mailen dat ze het toch nog even zelf gaan proberen of met hun vriend moeten overleggen. En jij staat met een mond vol tanden en die persoon waarvan je stiekem het welkomstpakket al klaar had liggen, wordt toch weer geen klant.

 

Je hebt wel volgers, mensen zijn enthousiast, maar iedere keer dat je denkt ‘Deze gaat het worden, deze wordt klant!’ en je wilt over je aanbod gaan vertellen, klap je dicht en lukt de sale toch niet. Ook buiten ‘werktijden’ spookt je eigen bedrijf door je hoofd: hoe kan ik meer verkopen, wat nou als je dit eens zou veranderen?

Je begint een probleem te krijgen, want er moeten nu echt trajecten verkocht gaan worden wil je de vaste lasten van deze maand kunnen betalen. Want ook deze maand dreigt het weer zo te zijn dat er meer uitgaat dan er inkomt en iedereen weet dat je daar geen business mee op kunt bouwen.

 

Alleen wat moet je daarvoor doen of eigenlijk laten? Je vind het zo leuk wat je doet, je hebt zoveel enthousiaste volgers, je weet ook dat het waardevol is wat je te brengen hebt. Maar keer op keer kom je er weer achter dat het niet zo werkt dat als je nu maar genoeg content deelt, mensen vanzelf aan je vragen ‘joh mag ik bij je kopen’. Je moet elke keer om de deal vragen, en dat is een domper op de feestvreugde.

Je vriendinnen hebben een 9-5 baan en supporten je, maar begrijpen niet echt waar je je precies zorgen om maakt. ‘Het duurt gewoon even voor je een succesvol bedrijf opbouwt’. Jij wist van tevoren dat je wat moest gaan inleveren om je business op te bouwen, maar inmiddels loopt het de spuigaten uit. Je bent als Dagobert Duck op je geld aan het letten en stopt elke euro weer in je business. Hoe lang moet je nog zo doorgaan, terwijl die klanten maar niet toehappen? Je ziet door de bomen en bos niet meer en bent opzoek naar een like-minded gids.

Hoe zou het voor je zijn als....

Je kunt verkopen. Als je facturen zijn verstuurd en het geld staat op je bankrekening . Als je ziet dat dingen lijken te lukken in je business. Je krijgt Ja’s  en kunt omgaan met de Nee’s. Je krijgt voldoende leads om je aanbod aan te doen. Je spreekt met 5 mensen per dag.
Dat als er iemand tegenover je zit, je de juiste dingen zegt zodat een ‘JA’ automatisch volgt.

Als je voldoende klanten hebt , als er voldoende geld op je rekening staat. Als je je nooit zorgen hoeft te maken of je je facturen kunt betalen. Als je privé wel leuke dingen kunt doen, omdat er zakelijk voldoende binnenkomt. Jij wilt gewoon geld verdienen en jouw diensten  verkopen. Als dat toch eens zou kunnen…

HET STRATEGISCH VERKOPEN TRAJECT BEVAT HET VOLGENDE;

Een knallende start

Maandelijkse coachingsessies

Een sales strategie

Salesgesprekken

Wanneer we van start gaan beginnen we met  een Kick Off van 2 uur, waarna jij meteen een doordacht actieplan hebt dat  ervoor zorgt dat jij strategisch klaar bent om te verkopen.

2 keer per maand een coachingsessie, waarin we de voortgang bespreken. Daarnaast is er online support en krijg je binnen 24 uur feedback op de onderwerpen en acties die voor jou op dat moment relevant zijn.

Wat en uit wie bestaat jouw netwerk op dit moment en wat kun je precies doen om ze van kennis/ volger naar klant te krijgen. En meer…….

Wat zeg je als je tegenover een klant zit en hoe kan je ervoor zorgen dat hij of zij jouw waarde gaat inzien, zonder het gevoel te hebben dat je de ander iets aan het opdringen bent. Daar is een oplossing voor namelijk.

Bezwaren

Mindset

Online academy

Reflectie

Wanneer we van start gaan beginnen we met  een Kick Off van 2 uur, waarna jij meteen een doordacht actieplan hebt dat  ervoor zorgt dat jij strategisch klaar bent om te verkopen.

Verliefd worden op verkopen begint met verliefd zijn op jezelf. Niet meer het idee hebben dat je iets komt halen, maar juist iets komt brengen. Hier help ik je bij.

Video’s die jou de extra kennis geven rondom verkopen, want dit is (helaas) niet iets wat je op school leert.

Een succesvol bedrijf en dus ook succesvol verkopen bestaat uit inschatten, meten en bijsturen. Ik leer je mijn manier hiervoor, zodat je dit de rest van je carrière kunt gebruiken.

HOE LEIDT HET STRATEGISCH VERKOPEN TRAJECT TOT MEER KLANTEN?

Wist je dat 80% van de mensen die dit lezen hun aanbod niet noemt in het salesgesprek?

Hoe nuttig is het als jij daarin een directe coach naast je hebt die je een liefdevolle schop onder je kont geeft om het wel te doen?

➭ Dit traject zorgt ervoor dat jij jouw agenda vol krijgt met salesgesprekken en vervolgens klanten. Je beschikt over een figuurlijke toolkit en een rugzak vol zelfverzekerdheid over jouw kunnen m.b.t. salesgesprekken.

➭ Wanneer we van start gaan beginnen we met een Kick Off heb je diezelfde middag niet alleen een concreet doordacht verkoopplan waarvan je denkt ‘holy shit wist ik dit maar eerder’, je hebt ook hele nuttige acties staan, waarover je geen twijfel meer hebt en waarvan jij zelfs zegt; deze kan ik uitvoeren, dus dit doel is haalbaar. Die klanten gaan er komen!

➭ Vervolgens is er iedere andere week een coachingsessie van een half uur, die er samen met de opdrachten voor zorgen dat jij jouw doelen nauw in de gaten houdt en uiteindeiljk zelfs verliefd wordt op verkopen.
Ja echt, het kan! En je bent niet de eerste die dat zo voelt n.a.v. dit coachingstraject.

➭ De calls zijn waardevol, maar daarbuiten komt het er voor jou pas echt op aan. Tussen de coachingsmomenten sta ik digitaal 24/7 voor je klaar, waardoor je al je vragen aan mij kan stellen. Een lastige klant die twijfelt? Een DM waarvan je niet precies weet hoe je moet reageren? I got you.

 Extra: Video’s over hoe jij de baas kunt worden van jouw agenda en tijd, standaard bezwaren die je kunt verwachten en audiofragmenten met informatie en affirmaties.

DIT VONDEN ANDEREN VAN MIJN COACHING:

AAN HET EINDE VAN HET TRAJECT:

Als jij de stap durft te nemen en er vol voor durft te gaan, zal het aan mij in ieder geval niet liggen.
De investering? 2950 euro

'DO WE SETTLE FOR THE WORLD AS IT IS, OR DO WE WORK FOR THE WORLD AS IT SHOULD BE?

VEELGESTELDE VRAGEN

Doordat dit traject helemaal op jou is afgestemd, spreken we samen een datum en tijd af. De Kick-Off zal live plaatsvinden, daarna volgt elke 2 weken een online meeting, tenzij anders bepaald. Over de details hiervoor overleggen we. 

Welkom bij de club! Nee, ik denk dat 80% van mijn klanten een hekel hebben aan verkopen. Ik weet precies hoe je dit aan kunt pakken en hoe ik kan zorgen dat je het een stuk leuker gaat vinden. Echt waar ;).

Heel goed. We kunnen namelijk niet allemaal hetzelfde zijn! Laat je niet afschrikken door wat je ziet, ik ben nu eenmaal een directe Hagenees met een zwak voor duistere humor. Maar ik ga je niet een kopie van mij maken, ik ga je juist stimuleren je eigen draai hierin te vinden. 

Als je naar een personal shopper gaat hoef je ook niet te kopen wat zij daagt, maar haar expertise wil je wel. Snap je?  Ik ga je helpen je eigen stemgeluid te vinden, en stimuleer je deze te laten horen. Hoe het ook klinkt.

Als dit het geval is plannen we er omheen en wordt het traject iets langer.

Dat ligt eraan wat voor soort coach het is. Is het een fitness coach die je helpt met voeding dan kan het goed samengaan, is het een business coach die ook verkopen behandeld, mogelijk minder. Ik zou zeggen zet het erbij in de vragenlijst en we kijken samen even.

Een 4 maanden traject bedraagt momenteel 2.950 euro. 

Ik snap het, maar het is nooit de juiste tijd. Wat kost het je dat je wel dagelijks hard aan het werk bent, maar geen sales skills hebt dus niet kan verkopen? Wat kost dat je in tijd? Het kan zijn dat je het nu niet kan, maar kun je het je financieel permitteren om niet te kunnen kunnen verkopen uit te stellen? 

Twijfel je nog of je er wel alles uit gaat halen wat je nodig hebt?

Dan is het een teken dat wij geen goeie match zijn. Ik weet dat twijfelen enorm veel energie kost en dat wil ik je niet aandoen.

Kijk, ik werk graag met mensen die het heel spannend vinden, maar wel doen. Als jij nu al je vraagtekens hebt of dit het moment is, dan het het waarschijnlijk niet.

Hoe je daarachter komt?

Ga het voor jezelf eens na: vind je het spannend, of moet je bijna overgeven bij de gedachte aan dit traject. Als het het eerste is: plan een kennismaking. Bij het laatste: abonneer je hieronder op de nieuwsbrief, kijk het nog even aan en voor nu: niet doen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wil je meer weten over onderhandelen, sales + updates ontvangen? Meld je dan aan! Geen gespam.

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!