ACTIE & IMPLEMENTATIE

'Want het weten en het doen zijn 2 verschillende dingen'.

Er zijn 3000 acties die nog gedaan moeten worden. Maar eerst: even scrollen - Jill, 2 jaar geleden

Herken je dit;

 • Jij denkt ‘ik ga nu vooral leren en de kennis verzamelen, en na het traject het toepassen of uitrusten’. maar weet dat het gevaar van inkakken op de loer ligt.
 
 • Wanneer jij tegenover je gesprekspartner in het salesgesprek zit, klopt je hart nog steeds in je keel.
 
 • Ondanks dat de salesacties op de planning staan, komt er tóch al 2 weken lang steeds iets tussen. De tijd begint nu overigens wel te dringen, wil jij volgend kwartaal je doel halen.
 
 • Jij hoopt dat degene tegenover je niet argument X gaat benoemen, want die vind je eigenlijk nog steeds de lastigste.
 
 • Jij bent gegroeid, 100%. Maar voelt dat dit nog maar het begin is en wil nog graag meer zelfvertrouwen.
 
 • Jij hebt er flink de pest in dat jouw target voor de salesgesprekken nog niet haalt, maar als jou wordt gevraagd waar het aan ligt loop je rood aan omdat je weet dat je het aanbod benoemen toch nog spannend vindt. 

Girl, I got you!

Hoe zou het voor je zijn als je elke dag 100% focus hebt op de dingen die je moet doen (salesacties) en ze ook echt doet. Als je betrouwbaard bent en dit zelf ook gelooft.

Wanneer je uit elkaar spat van zelfvertrouwen en niks of niemand je meer gek kan maken Jij bent een expert. 

Wat als we je omzetdoel nog meer gaan verhogen en je echte vrijheid gaat ervaren door de hoeveelheid klanten die je weet aan te trekken.

'ik ga het zelf nog even proberen'

 

Alleen is ‘alleen’ het doen veel lastiger dan ‘samen’. Denk aan accountability partner, waarom dat zo’n succes is; iedereen wordt accountable gehouden. Het is alsof we samen de salsa gaan dansen en ik de man ben; ik help je sturen en de juiste volgende stap te zetten. Hoe verder we komen, hoe meer jij de leiding gaat nemen, want jij weet dan; wat er ook gebeurt, I got this. 

Ik nodig je uit voor dit top traject, wat ik speciaal heb ontwikkeld voor alle toppers waarmee ik gewerkt heb én specifiek ook waarmee ik het enorm zie zitten samen door te gaan. Waarbij de basis allemaal staat, maar de uitvoering nóg beter kan.

90 dagen. Concrete acties. Accountability. Fun.

Als jij het traject tot nu toe al goed vond, then buckle up, want dit vervolg wordt haarscherp. Tot op heden hebben we het samen gedaan en dat blijven we ook doen, maar langzaamaan zul je merken dat jij je steeds zelfverzekerder voelt je leiderschap te ownen en voor jouw waarde te gaan staan.

Hoe? Door volledig op jezelf te leren vertrouwen. Doen wat je jezelf beloofd hebt als het op salesacties aankomt. Jij bent namelijk je eigen grootste criticus.

Ik ga je motiveren en inspireren aan de slag te gaan en te blijven. Ik weet als geen ander dat je jezelf aan kunt zetten en ook aan kunt blijven.

Dat ziet er praktisch zo uit:

 • Elke twee weken hebben we een 1:1 call voor al jouw vragen. Of je nu een salesgesprek wil bespreken of tegen andere uitdagingen aan bent gelopen, ik help je hierbij.
 • Bij dit traject zit een werkboek wat jouw ‘salesachtige’ notitieboek wordt. Salesachtig, omdat het je daadwerkelijk verder brengt i.p.v. alles maar random acties overal op de schrijven en vervolgens te vergeten wat je nu écht moest doen.
 • We zorgen er samen voor dat je scherp blijft. Dat is het hoofddoel. Geen theorie meer, alleen fully focus op de salesacties & gesprekken.
 • Ook heb je de mogelijkheid mij te Whats Appen en houden we via die weg contact. Sneller, en je hebt letterlijk je coach in je broekzak. Ik vertrouw jou er op dat jij hiermee kunt omgaan.
   

Wanneer moet je meedoen?

Investering

Als ik je de prijs nog niet heb verteld, het is 2997 euro. Voor de 4 maanden totaal. En nu denk je waarschijnlijk; huh? zo weinig? Want ik weet wat ik waard ben, en ik weet dat dit echt een hele goede prijs is voor wat je krijgt. Maar ik wil dat mijn klanten hun doelen behalen en eindelijk die droom kunnen leven. In de vorige 4 maanden is de verkoop-basis neergezet. Jouw bedrijf staat als een huis. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Veelgestelde vragen

Dit programma is voor 4 maanden en kost 2997 euro in totaal.  

Dat ligt eraan wat voor soort coach het is, maar in principe is het heel goed te combineren. Laat het me weten en we kijken samen even.

De maandcalls staan helemaal vast, dus die zou je dan eenmalig moeten overslaan.

Voor de call staan de onderwerpen niet vast, je mag alles vragen wat jou op dat moment bezig houdt. We werken net als eerst met het pre-en-aftersessie formulier.

Als je niet nu heel graag wil, zou ik het zeker niet doen. Ik werk graag met ondernemers die een ‘HELL YES!!’ gevoel hebben. Ook kan ik niet beloven dat mijn prijzen over x maanden nog hetzelfde zijn. 

Wat nu?

 Hieronder via de knop heb je 2 keuze’s: als je denkt YES dit wil ik, kun je meteen op de knop klikken en de investering maken.

Vind je het fijn om het er samen nog even over te hebben? Dan kan je via de knop hieronder snel een call inschieten.

Waarom heb je dit nodig?

Het weten en het doen zijn altijd 2 verschillende dingen, zo blijkt altijd in de praktijk. Waar jij van tevoren dacht ‘als ik het maar weet dan ga ik het wel doen’, heb je nu inmiddels ervaren dat het oefening en tijd vereist het je eigen te maken. Om de acties te blijven nemen.

Een klant reageert net anders dan je hebt geleerd, je wil je leads beter leren kwalificeren en zo zijn er nog een aantal dingen waarvan ik uit ervaring weet dat je er in de komende weken tegen aan gaat lopen. Wat betekent het voor jouw doel als je het in je eentje gaat doen?


Wat gaat er gebeuren als je vanaf hier alleen verder gaat? 


Ik spreek je graag in de call. Bij twijfel, gewoon even boeken :)!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je meer weten over onderhandelen, sales + updates ontvangen? Meld je dan aan! Max 2 per maand.

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy verklaring.

Laat de succesvolle salesgesprekken beginnen!